We hebben momenteel een technisch probleem (afbeeldingen worden niet weergegeven). We zijn er mee bezig. Bedankt voor je geduld!

Ga naar hoofdinhoud

Roep de noodtoestand uit!

Doe mee met de rebellie

Aankomende evenementen

Wij eisen

  • dat de regering de Klimaat- en Ecologische Noodtoestand uitroept en de behoefte aan snelle transformatie van ons economisch systeem erkent.
  • dat de regering een alomvattend, wettelijk bindend Nationaal Klimaatplan uitvoert dat de invoer en extractie van fossiele brandstoffen tegen 2025 afbouwt en dat prioriteit geeft aan het herstel van de biodiversiteit en het behoud van onze natuurlijke omgeving.
  • een Burgerforum dat onze regio's en gemeenschappen de middelen en de autoriteit geeft om te zorgen voor een gecontroleerde overgang naar een rechtvaardige post-groei samenleving.
Belgische vlag met een logo Extinction Rebellion Karl Delandsheere
Een activist op de Royal Rebellion op zaterdag 12 oktober Karl Delandsheere
Join the rebellion: de boot bij de Royal Rebellion van Extinction Rebellion België op zaterdag 12 oktober, 2019 Karl Delandsheere

Doe mee met het verzet

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Meld je aan om op de hoogte te blijven met de Extinction Rebellion Belgium nieuwsbrief.

Schrijf je in

Word actief

Via dit formulier kan je ons je voorkeurstaal laten weten en ons iets vertellen over je interesses en vaardigheden. Dat helpt ons om samen een passende rol voor jou te vinden bij Extinction Rebellion. Ook krijg je dan de nieuwsbrief van je gekozen lokale groep.

Sluit je aan

Nieuw bij Extinction Rebellion? Lees onze Startpakket

Sluit je aan bij een collectief

Zoek je rebellen om je groep te vervoegen? Mail ons om je te helpen rekruteren!