We hebben momenteel een technisch probleem (afbeeldingen worden niet weergegeven). We zijn er mee bezig. Bedankt voor je geduld!

Ga naar hoofdinhoud

Maar in deze moeilijke COVID-19 tijden zijn alle vergaderingen van de Europese Raad, de COP26 en daarom ook onze eigen European Rebellion, uitgesteld. De gesprekken van de Raad nemen nu plaats in digitale vorm.

Echter, in deze context van globale pandemie, voelen we nog steeds de noodzaak van een verenigd Europees antwoord om te vechten voor klimaat-, ecologische en sociale gerechtigheid. We hebben besloten het werk verder te zetten door een meer ambitieuze, lange termijn op de EU gefocuste groep te starten binnen XR.

XR EU zal starten met gecoördineerde acties, beginnend met een Digitale Rebellion in juni, gericht op de EU’s verantwoordelijkheid, beide binnen en buiten Europa, uiteraard volgens de de hygiëne-aanbevelingen.

Er is nog veel werk aan, en veel rebellen met diverse skills zijn nodig voor deze uitdaging! Om op de hoogte te blijven en deel te nemen aan XR EU, join ons op dit Mattermost Team: https://organise.earth/xrglobal/channels/xr-eu---info-channel

Gepubliceerd door

XR Belgium